KURSUS PRA-HERBALIS SIRI 2

Pada 16 Jun 2010 Group Sahabat Network dengan kerjasama Kelab Komuniti HPA Seri Iskandar telah mengadakan kursus Pra-Herbalis bertempat di Rumah Rehat Cempakasari, Parit. Antara yang hadir dalam program tersebut ialah pimpinan dari Kelab Pemimpin Al-Wahida(KPA)  iaitu PJM Hafidzan, PJS Fatin, PJS Siti Rahmah, PJS Khalilah, Herbalis Pn Radiyati dan Herbalis Asma. Tiga kaedah perawatan yang telah diperkenalkan kepada peserta kursus ialah Iridology, Dianogsis melalui Raut Wajah dan Pembetulan Tulang Belakang. Kira-kira 30 peserta telah menghadiri kursus yang berlangsung selama satu  hari itu.

Antara peserta dan pimpinan yang hadir.

Advertisements

2 Responses

  1. salam
    hope jmp lg siri yg k 3…..terima kasih kpd PJM hafidzan,PJS khalilah,pn radiyati,pn asma,Cikgu hamid,cikgu ramlan.pn raja maziah krn mengadakan kursus Pra-Herbalis-Iridology,PTB,dianogsis raut wajah. ILmu yg ptt setiap org mengetahui wlupun sedikit.
    jgn sia2 kan ilmu yg kte blaja wlpn kurg memahami….amalkn ilmu yg kte dpt slps mempelajari….time kasih lg skali kpd herbalis2 dan pihak pengurusan,..

    • Tahniah! semoga ilmu yang dipelajari dapat diamal dan dimanfaatkan. InsyaAllah di masa-masa akan datang ada lagi kursus yang akan kami jalankan. Satu lagi pesan dari kami jangan lupa utk memperkenalkan HPA kepada rakan-rakan. Tk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: